Priskategorier

I jagharenidé.nu kan du vinna pengar, produkter och tjänster som hjälper dig att komma vidare med din idé. Du tävlar med din idé i någon av de sex priskategorierna:

 

1. Bästa tjänsteidé
Har du kommit på en helt ny tjänst som löser ett gammalt problem? Eller har du strukturerat om en befintlig tjänst? Oavsett så kan du tävla i kategorin Bästa tjänsteidé 2017.
Prisvärdar för bästa tjänsteidé:
2. Bästa produktidé
Där satt den! En helt ny mojäng som löser det där problemet som du funderat över länge. Den kan säljas via webben, dagligvaruhandel eller kanske i asien…? Är produkten ny kan du tävla i Bästa produktidé 2017.
Prisvärd för bästa produktidé:
3. Bästa hållbarhetsidé
Vad betyder hållbart? Jo, att din idé är bra för framtiden. Antingen för miljön, för ekonomin eller för den biobaserade verksamheterna som finns i regionen. Är din idé hållbar för alla tre områden? Tveka inte att anmäla dig till Bästa hållbarhetsidé 2017.
Prisvärd för bästa hållbarhetsidé:
4. Bästa digitala idé
Har du en app, en programvara eller kanske en spelidé som är ny och innovativ? Grattis, då kan du vara med och tävla i kategorin Bästa digitala idé 2017.
Prisvärd för bästa digitala idé:
5. Bästa samhällsidé
Har du en ny, smart lösning som löser ett stort samhällsproblem eller skapar positiva samhällseffekter? Den kanske kan öka tryggheten i samhället, få företag att ta ett större samhällsansvar, inkludera våra nyanlända på ett bättre sätt, tillvarata äldres kompetenser eller minska arbetslösheten? Nu har du chansen! Tävla om priset för bästa samhällsidé 2017.
Prisvärd för bästa samhällsidé:
6. Bästa studentidé
Den här kategorin är exklusivt förbehållen studenter på Mittuniversitetet, oavsett bostadsort. Pluggar du i höst? Grattis, då kan du vara med och tävla i kategorin Bästa studentidé 2017.
Dessutom utses hederspriset:
7. Bästa affärsidé – alla kategorier
Priset går till den bästa affärsidén oavsett tävlingskategori.
Prisvärd för bästa affärsidé – alla kategorier: 

KONTAKT

Ewa Sandeheim
Tävlingsansvarig

ewa.sandeheim@bizmaker.se